Svømmebilder

Søndag skulle Anton og jeg reise opp på hytta for å hente Nicita og spise litt grillmat. Siden det fortsatt var varmt, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle få han til å svømme litt. Vi reiste derfor opp på fjellet og til Tisleifjorden(eller Tisleia som vi kaller det her oppe da). Fjorden var veldig tappet, så det var myyyyye grus/gjørme/sand der, men det jeg ikke så med en gang, var at det var mye skrot som var gravd ned der også. Oppdaget plutselig en haug med rustne spiker og annet metallskrot, så vi gikk videre et lite stykke,før vi fant en ålreit plass. Anton var vill og gal og koste seg skikkelig! Jeg ville ikke kaste ut vannapporten med en gang, siden jeg ikke visste om han ville svømme i det hele tatt, derfor ble det først masse kvist. Selvfølgelig kunne han ikke svømme å hente de, så han bråkte en hel del… Så fant han ut at han kunne komme seg over på andre siden, der det ikke var så mye vann. Optimistisk som bare lille fjolset kan være, kom han i hundre da jeg ropte på han. Det han ikke visste, var at det var ikke like grundt over alt, så dagens første dukkert var i boks! 😉 Han måtte være litt mann og dra opp kvist som satt fast med lyd og all den barskhet han kunne hente fram. Rett så stolt og masse rasing rundt ble det. Han fikk seg en dukkert til ufrivillig også, så da tenkte jeg at det kanskje kunne passe å kaste ut vannapporten også. Tok mye tid og masse bjeffing, før han turte å slippe seg uti. Men gutten kan svømme han. 🙂 Tredje gangen ble jeg litt vel ivrig og kastet den langt ut, men han var optimistisk han, og svømte etter den. Det ble mye bilder, så jeg lagde noen montasjer, istedenfor å laste inn ett og ett.

Etterpå reiste vi opp på hytta, og det var iallefall gjensynsglede mellom hundene! Nicita hadde jo fått noen lange turer, så det ble ikke noe rasing til å begynne med, men før vi skulle hjem, var de igang. 🙂

Her er noen bilder fra søndagen:

Sånn, det får vel holde for en stund. 😉

Jeg har vondt i viljen min, skal ut å vaske bilen innvending, men jammen ser jeg noen mørke skyer komme denne veien! 😉 Nei, det er vel bare i hoppe i det!

Om kelpiejenta

En blogg om treningen og hverdagen med Kelpie
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Svømmebilder

  1. Så herlige bilder:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s