Ny blogg?

Ser at blogtown enda en gang har slettet et innlegg, så jeg lurer litt på om jeg skal starte her da…?

Litt vanskelig å huske at vi har gjort i det siste, men vi har iallefall trent litt. Anton har vært kjempeivrig på trening, og det samme har faktisk Nicita vært. Da er det morro å trene! Har vært mest pirking om dagen, og Anton har trent mye budføring og apportering. I går satt faktisk begge deler, så jeg håper det holder til i morgen, for da skal vi på klubbmesterskap i bruks. Anton får starte i morgen i D – spor. Gleder meg til det, selv om vi ikke har trent spor på to uker, og egentlig svært lite i år.. Men, vi hopper ut i det! Begge to skal starte lydighet på søndag, men Anton får ikke fellesdekk. Den er ikke trygg enda, og jeg vil ikke ødelegge for noen.

Vi var i Sverige på MH forrige lørdag. Helga for min del startet med å hente Kompis, broren til Anton på torsdag. Gutta var ikke så begeistret for hverandre i bilen, men det kom seg etterpå. Slapp inn Anton og Nicita først, og hadde satt opp stengsel(og Anton er nemlig veldig redd for grinda jeg brukte, for den har han fått over seg noen ganger). Vel, da jeg kom inn med Kompis og skulle putte han i buret, så sto plutselig Anton oppå det..! Hvordan jeg løste det, aner jeg ikke, for jeg tror jeg fikk en black-out! 😉 Anton havnet iallefall på kjøkkenet og jeg fikk smelt igjen døra, uten å slippe taket i Kompis. Etterpå fikk de hilse på hverandre gjennom en liten åpning i teppet jeg hadde over buret. Da var det bare fryd og gammen. Fredag reiste jeg nedover til Drammen med Nicita som co-pilot. Hun hadde fått seg sikkerhetssele og koste seg i framsetet. Satte henne igjen i Drammen, og så kom Anne og hentet gutta&meg der. Turen nedover gikk greit og vi fant frem til hotellet. Innstalerte bur og bager der, og reiste for å møte Marika. Ble med henne hjem etterpå og gikk en tur med henne og hundene. Anton og Kompis kunne snuse på samme flekkene og gikk veldig bra sammen(Anne gikk med Kompis da). Da vi kom tilbake til hotellet var både Anton og jeg trøtte. Han sov selvfølgelig ikke i buret, men i sengen sammen med meg. Litt luksus må det jo bli når man er på hotell. 😉 Sov ganske greit hele natten.

Lørdag var det klart for mh. Jeg skulle gå med både Anton og Kompis. Anton var tredje hund ut, så vi var med å så på første hunden. Jeg visste ikke hvordan han reagerte på skudd, så jeg hadde han ute og lekte da de skøt for andre hunden. Han brydde seg ikke om det, og vi var klare. Jeg fikk iallefall noen overraskelser! Han var selvfølgelig kjempeglad for å hilse på testlederen, kanskje litt vel glad? Jeg har aldri sett han hoppe så høyt på folk før! Det gjalt egentlig på alle figurantene, avstandsfigurant og spøkelser. Vel, for å starte da. Han ville ikke leke med testlederen, kun hoppe osv.. Det var første overraskelsen. Andre kom på «haren». Han startet, men fant ut at den skulle han ikke ha noe med å gjøre og bjeffet på den.. Andre gangen løp han bare halvveis. Så var det aktivitet da. Den gikk vel som forventet. Piping og snusing der. Kan ikke stå i ro vettu. 😉 Så var det avstandsfiguranten. Den var jeg litt usikker på hvordan han kom til å reagere på, men den gikk over all forventning! Det kom ikke en lyd(jo litt piping) og han sprang som bare det ut! Leke ville han ikke, bare hoppe og være sosial. Så var det kjeledressen da. Jeg trodde at jeg kom til å hoppe i været(jeg er lettskremt jeg 🙂 ). Han bjeffet veldig på den, men gikk bort selv, når jeg hadde gått halve strekken. Fornøyd med den altså! Ingen reaksjon etterpå. Så var det skrammelet. Det gikk han bort til med en gang. Måtte bort å sjekke da vi gikk forbi andre gangen da. På spøkelsene hadde han vakt hele tiden og tok ikke blikket vekk fra de. Bjeffing hele tiden. Han løp bort på egenhånd. 🙂 Så var det leking igjen, og han var litt bedre denne gangen. Han hang greit i «filla» på første skuddet, og andre skuddet var han liksom der, men ikke skikkelig heng. Lekte bra etterpå også. På de to neste skuddene hadde han ingen reaksjon, og lekte fint etterpå. Fornøyd med testen jeg, men litt overrasket over at han ikke lekte. Skjemaet ligger på siden til Anton under mh.

Kompis var en grei gutt å gå med iallefall. Testen hans ligger på siden til Anne.

Maria var der med Alex og Loppa, og det var veldig hyggelig å møte henne igjen. 🙂 Inga – Lena kom også og jeg fikk se pappa Cisco for første gang. Han var en flott gutt! 🙂

Nå holder jeg på å brenne cd – er fra mh-en, men herregud så lang tid det tar da! Bra at jeg har hele kvelden fri, skal bare ut å gå tur etterpå. 🙂

Ha en riktig god helg!

Om kelpiejenta

En blogg om treningen og hverdagen med Kelpie
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Ny blogg?

 1. Lisa sier:

  Gratulerer med ny blogg og ikke minst flott gjennomført MH 😀

 2. Flere som har byttet blogg ser jeg… Masse lykke til i morgen og på søndag! 🙂 Skulle gjerne vært der, men ikke alltid man får det til.

 3. Kennelmamma sier:

  Flotte reaksjoner på alle «valpene mine». Jeg er veldig fornøyd med dere. Sees i morgen.
  PS! Jeg har glemt å trene budføring. Hjelpe meg i morgen, Tine?

 4. TrineogKompis sier:

  Gleder meg til å se DVD av Kompis igjen! Tusen takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s