Ny bil!

På torsdag var vi en liten tur på trening. Ble ikke så lenge, men fikk da gjort noe. Anton fikk fortsette treningen med å gå foran i line. Dette skal vi trene på hver eneste trening fremover, så den sitter til våren. Apport ble det også. Begynner å komme seg altså, nå ser det ut til at apport er gøy, og da har vi kommet lang! 🙂 En enkeltdekk med forstyrrelser fikk han også. Jeg kastet fra meg ballen, gikk forbi han osv. Lå greit, men jeg vil gjerne ha litt mer fokus på meg, selv om det er andre rundt. Så fikk han søke litt etter ballen sin i den snøen som hadde kommet. Full fart der altså! Måtte sitte og vente, mens jeg kastet ut ballen da. Så la vi ut et godbitsøk til Nicita og gikk og byttet hund. Der var nesa på ja. 😉 Fikk søke etter kongen hun da, men snora syntes så godt i snøen, at jeg skulle ha brukt ballen til Anton istedenfor. Men, gøy hadde hun det iallefall!

Reiste hjem tidlig, for jeg hadde kjøpt skohylle på Jysk, som skulle moteres(en sånn med «skuffer»). Det tok jammen lang tid! Brukte vel to timer, men den som gir seg er en dritt, og jeg fikk det til etterhvert! 🙂 Anton overvåket det hele, måtte jo se at alt gikk riktig for seg, mens Nicita ikke kunne brydd seg mindre. 😉

I dag har jeg vært og kjøpt ny bil! En Suzuki Grand Vitara XL7. Pappa var med når jeg prøvekjørte den, og den var skikkelig god å kjøre! Nå er papirene underskrevet og bilen er klar om ca to uker(han ene som klargjør bilene har ferie neste uke, derfor tok det litt lenger tid). Det er bruktbil, en 2007 modell. Det skal bli godt å få en mer stabil bil, samt firehjulstrekk. Nå har jeg ryddet ut mesteparten av bilen min, og pappa skal hjelpe meg med å ta ut buret i morgen(det veier 25kg + rammen, og den bør ikke bli så våt, siden lakken er borte enkelte plasser). Må nok kutte litt i rammen, ellers kommer det ikke inn i nye bilen, men ramme må jeg ha, så jeg får utnyttet plassen.

Kule bilen min!

Nei, nå får jeg gå en tur med hundene, før Skal vi danse begynner! Ha en fortsatt fin helg! 🙂

Om kelpiejenta

En blogg om treningen og hverdagen med Kelpie
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Ny bil!

 1. Gerd sier:

  Høres ut som du har hatt en flott trening, flink du , og grattis med ny bil ! Bare liiiiiit missunnelig…. («,) Men Snufs, får prøve å holde ut med den jeg har en stund til ..

 2. Kristin sier:

  Gratulerer med ny bil 🙂

 3. Hilde & gutta sier:

  Gratulerer så masse med ny bil;);)
  Ikke for å blande meg i treningen din men bare ett forslag: tren «fremadsending» i vinter istede for «gå foran i line» du klarer deg fint med en 5 el 0 på den øvelsen;) Å fremadsendingen bruker de fleste veldig lang tid på å få inn…… å da trener du jo også gå foran…….
  Håper du ikke synes jeg blander meg…..

  Hilde & gutta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s